Monday 26 March 2012

JUAN LOPEZ GANDIA

El departament d'Economia, fidel a la seua cita amb l'actualitat econòmica i social, té previst dur a terme diverses activitats dins de la setmana cultural que ajuden els nostres alumnes a comprendre la complexa realitat en què vivim.
Ja estem en condicions de confirmar la conferència que s'impartirà dilluns, dia 2 d'abril de 2012, a les 12:30 hores, a la sala d'actes del nostre Institut. Des d'ací convidem tant als nostres alumnes com als de l'IES Simarro i de La Costera perquè assistisquen.

Per primera vegada, convidem un conferenciant que no és economista; la raó: l'actualitat ens ho aconsella d'aquesta manera. Recordem que s'ha aprovat una reforma laboral en un context d'aguda crisi econòmica, cosa que ha provocat una contestació molt important dels sindicats de classe, fins i tot s'ha convocat una Vaga General per al proper dijous dia 29 de març, doncs bé, fent ressò d'aquesta nova situació que afecta tant a curt com a llarg termini als nostres alumnes, hem convidat una de les persones més preparades en el món universitari per a explicar les conseqüències d'aquesta reforma en el context convuls en què vivim.

JUAN LÓPEZ GANDÍA, natural de Bicorb, va començar a l'escola primària del seu poble. Posteriorment va estudiar els sis cursos de batxillerat de l'època —dels deu anys als setze—, de manera brillantíssima en aquest Institut. Va ser premi extraordinari de batxillerat. Més tard es va desplaçar a València per a cursar el PREU a l'Institut Lluís Vives.
És llicenciat en Dret per la Universitat de València i doctor en Dret per la Universitat de Bolonya. “La contrattazione collettiva nel Pubblico impiego”.
Ha estat professor titular a la Universitat Literària de València i en l'actualitat és catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Politècnica de València.
Ha dut a terme diversos programes de recerca i estada a Espanya i a l'estranger.
És autor de nombroses publicacions, llibres i articles sobre temes de Dret del Treball i de la Seguretat Social i coautor de Manuals de la disciplina.

És autor de diversos articles i monografies sobre Seguretat Social dels empleats públics.
També ha dirigit moltes tesis doctorals i ha participat com a membre de tribunal en nombroses tesis doctorals i en diversos cursos de postgrau i màsters sobre temes de Dret del Treball, de Seguretat Social, de Prevenció de Riscos Laborals i de Gestió de Personal Sanitari i de Serveis Socials.
Forma part del Consell de Redacció de la Revista de Dret Social i de l'Institut Universitari d'Economia Social. Dirigeix en l'actualitat un curs d'especialistes de Seguretat Social en la Universitat Politècnica, en col•laboració amb les entitats gestores i serveis comuns de la Seguretat Social.

.

No comments:

Post a Comment